Tipuri de piscine – part II
Piscina interioara. O piscina interioara este destul de simpla – este in interiorul casei, sub un acoperis izolat si cel putin trei pereti sau placari verticale. Piscinele interioare sunt de obicei foarte simple, geometrice si construite cu scopul de a inota pe tot parcursul anului, in special in zonele cu clima rece. Costul pentru incalzirea unei piscine interioare este mai mic decat cel pentru o piscina in aer liber, camera in care aceasta este pozitionata fiind izolata si caldura nu va scapa, asa cum o face afara.
Piscina infinita. Aceasta piscina are acest nume datorita aspectului sau, incat apa pare sa dispara in infinit. Facute asa cum trebuie, piscina infinita da iluzia ca apa curge peste margine, ca o cascada, desi nici nu vezi si nici nu auzi apa care sa curga. Sunt facute in general in spatii ridicate, care sa le permita acest design. Acestea sunt cam cele mai scumpe piscine de pe piata, fiind si foarte greu de construit.
Piscinele pentru copii. Partea usoara la acest tip de piscine este ca nu intotdeauna trebuie sa construiti una din piatra piscina, investind multi bani si timp in materiale. Cei mici se bucura chiar si de o piscina gonflabila si vor profita la maxim de ea. Acestea vin si la preturi accesibile, iar atunci cand iarna isi face aparitia o puteti strange si depozita pana la vara.
Bazinele olimpice. Concursurile sportive olimpice de inot sunt printre cele mai urmarite sporturi din intreaga lume. Acest lucru a determinat ca foarte multi oameni sa isi doreasca un bazin olimpic in propria curte, in ciuda spatiului foarte mare pe care il ocupa si a costurilor foarte ridicate pe care le presupune.